• Afgelopen woensdag hebben wij het trieste bericht ontvangen dat ons Erelid en Oud Jeugdvoorzitter Gerrit Steenhagen in het bijzijn van zijn familie dinsdag 21 juni is overleden.
    Het verlies van Gerrit is in de eerste plaats een groot verlies voor Hetty, Niek, Annoek, Michiel en de kleinkinderen Koben en Marnik. Wij wensen ze heel veel sterkte toe het grote verlies te verwerken.

Ook voor onze vereniging komt het overlijden van Gerrit hard aan. Wij verliezen in Gerrit een groot, humorvol en betrokken persoon, die altijd het beste in mensen zag. Zijn mooie uitgebreide toespraken en zijn bezoekjes op de zondagochtend in het clubgebouw gaan wij missen. Het valt niet te beschrijven wat hij voor de club heeft betekend, zijn titel Erelid zegt volgens ons genoeg.

Op zondag 26 juni is er tussen 17.00 en 17.45 uur gelegenheid om Gerrit een laatste groet te brengen en de familie te condoleren in ons clubgebouw.