Inschrijving nieuwe leden

Lijkt het je leuk om lid te worden van onze actieve voetbalvereniging?

De eerste drie trainingen zijn altijd gratis, zodat je kunt kijken of je het leuk vindt bij ons. Wil je daarna lid worden, dan kun je onderstaand het inschrijfformulier downloaden en invullen. Deze mag je inleveren in het clubgebouw, daarna regelen wij de inschrijving voor je.

Overschrijving andere vereniging

Indien afkomstig van een andere voetbalvereniging of indien je de afgelopen 3 jaar een bindende wedstrijd heeft gespeeld bij een andere vereniging, dan heb je een getekend overschrijvingsformulier KNVB van de oude vereniging nodig alvorens je lid kunt worden ! Deze dien je dan ook tegelijk met dit formulier in te leveren. Het formulier is hier te downloaden: http://downloadcentrum.knvb.nl/sportlink/knvb/document/knvb%2008.pdf?id=553

Pasfoto VANAF D elftallen

Voor alle elftallen vanaf de D geldt dat er een recente pasfoto dient te worden ingeleverd om een spelerspas aan te vragen.

Klik hier om het inschrijfformulier van SV Almelo te downloaden om je aan te melden.

LET OP: Afmelden / uitschrijven dient altijd SCHRIFTELIJK te gebeuren via communicatie@svalmelo.nl. Een mondelinge afmelding is niet voldoende!

Inschrijfformulier Sportvereniging S.V. Almelo

Indien van toepassing: overschrijving vanuit andere voetbalvereniging

Indien afkomstig van een andere voetbalvereniging of indien u de afgelopen 3 jaar een bindende wedstrijd heeft gespeeld bij een andere vereniging dan heeft u een getekend overschrijvingsformulier KNVB van de oude vereniging nodig alvorens u lid kunt worden ! Deze dient u tegelijk met dit formulier in te leveren. Het formulier kunt u downloaden van de website www.knvb.nl of verkrijgen bij S.V. Almelo.

Betaling contributie en incassomachtiging bank

Door ondertekening van dit formulier verleent u machtiging aan S.V. Almelo om ieder kwartaal automatisch de contributie, inschrijfgeld en boetes te incasseren van bovenstaand IBAN nummer. Het inschrijfgeld is eenmalig en bedraagt voor senioren €7,50 en voor jeugdleden €5,-. Contributie wordt per kwartaal geïnd, kijk op www.svalmelo.nl voor de contributiebedragen. Opzegging van het lidmaatschap met S.V. Almelo dient schriftelijk te gebeuren!

Let op: wellicht komt u in aanmerking voor vergoeding van de kosten vanuit het Jeugd Sport Fonds (voor jeugdleden; max. € 225,- per jaar). Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar www.jeugdsportfonds.nl.

Verklaring (ouder)hulp

Van leden en ouders van onze jeugdleden verwachten wij uw hulp / assistentie bij activiteiten van S.V. Almelo, zoals een bardienst of frituurdienst draaien, meerijden naar uitwedstrijden van uw team en mogelijk assistentie bij wedstrijden, trainingen en activiteiten. Dit zal gemiddeld 2 à 3 x per jaar voorkomen. Door ondertekening van dit formulier verklaart u tevens hiermee akkoord te gaan.

* Verplicht veld
Websiteinstellingen