Grote Club Actie voor de jeugd

In oktober zal een aantal jeugdteams loten gaan verkopen in het kader van de landelijke Grote Club Actie. Een groot deel van de opbrengst komt ten goede aan de vereniging. Steun daarom onze jeugd en koop loten wanneer onze spelers langskomen!

Verdien geld voor SV Almelo met Heracles Almelo

Beste voetballiefhebber,

Heracles Almelo is bijzonder goed gestart aan de competitie. Met een derde plaats, achter Ajax en Feyenoord, levert Heracles Almelo een knappe prestatie. De goede resultaten willen we graag delen in de regio. Daarom brengen we onze actie ‘Beleef voetbal & spek je clubkas’ graag opnieuw onder de aandacht. Deze actie loopt nog steeds en is nu bovendien uitgebreid met de 3-2-1 proefzitkaart.
Beleef voetbal & spek je clubkas: Koop nu een 3-2-1 proefzitkaart en 15% gaat naar uw club!
De 3-2-1 Proefzitkaart deal is:  Met de 3-2-1 Proefzitkaart bezoeken liefhebbers voor slechts €59,- drie wedstrijden van Heracles Almelo. Zij bepalen zelf welke wedstrijden zij bezoeken en op welke plaats zij zitten. Er geldt een maximum van een topwedstrijd (Feyenoord resterend).

Wat moet je doen?

Leden/vrijwilligers van uw club bestellen hun kaart eenvoudig via www.heracles.nl/clubactie . Hier kunnen uw leden/vrijwilligers de naam van uw club selecteren. Tip: Zet de bovenstaande link met uitleg op de website of mail het naar de leden/vrijwilligers. Vervolgens ontvangt uw vereniging de kickback van 15% per verkochte nieuwe 3-2-1 Proefzitkaart.

Wij ondersteunen u met promotiemateriaal

Uw club bepaalt zelf hoe deze actie uitgezet wordt binnen de vereniging. Heracles Almelo ondersteunt uw club met passende actieposters. Een dezer dagen worden de posters langs gebracht bij uw club. Voor meer promotionele materialen kunt u contact opnemen met t.houwing@heracles.nl .

Advertentieruimte?

Heeft uw club advertentieruimte in het programmaboekje / clubmagazine? Waar mogelijk maken wij hier graag gebruik van om de actie verder onder de aandacht te brengen. Onze vraag is wat een advertentie kost en wat de aanleverspecificaties zijn. De advertentiekosten en aanleverspecificaties kunt u sturen naar e-mailadres j.dieterman@heracles.nl .

Seizoenkaarten

Naast de kickbackactie voor de 3-2-1 Proefzitkaart, loopt ook de actie met betrekking tot seizoenkaarten nog steeds. Ook hierbij geldt dat 15% per verkochte seizoenkaart terugkomt in de kas van uw club. Het bestellen van seizoenkaarten vindt op dezelfde wijze plaats als de 3-2-1 Proefzitkaart, zoals hierboven beschreven.

Interesse of vragen?

Wilt u meedoen met de actie Beleef voetbal & spek je clubkas of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0546-817070.

Met vriendelijke groet,

Thijs Houwing