• Sponsors

  Onderstaand een overzicht van de huidige sponsoren. Uiteraard zijn we als actieve vereniging altijd op zoek naar nieuwe sponsoren! Lijkt het u leuk om een bijdrage te leveren aan het voetbalplezier van kinderen en senioren, dan kunt u zich altijd melden bij sponsoring@svalmelo.nl

  Reclamedoeken
  Rond het vernieuwde hoofdveld is het mogelijk om uw reclame-uiting te laten zien. Hierin zijn verschillende afmetingen en plaatsen rond het hoofdveld mogelijk. Een plek kunt u in overleg met de sponsorcommissie zelf uitkiezen!

  Wedstrijdsponsoring
  Rond thuiswedstrijden van het 1e elftal kunt u zich als bedrijf verbinden als wedstrijdsponsor. De wedstrijdsponsor zal omgeroepen worden bij het voorlezen van de opstellingen en te zien zijn op het scherm in de kantine. Tevens is er de mogelijkheid tot een korte bedrijfspresentatie op de social-media kanalen van SV Almelo.

  Reclame op de tv-scherm (kantine)
  Op het scherm in de kantine kunt u uw bedrijf in de etalage zetten. De gehele week zal er een advertentie draaien waardoor uw bedrijf bij de hele vereniging bekend wordt.

  Kledingsponsor
  Ieder elftal wil er goed bijlopen maar daar is wel een sponsor voor nodig. Wilt u de komende jaren te zien zijn op shirts die de hele regio door gaan? Verbindt u dan u als sponsor aan een elftal van SV Almelo!

  Natuurlijk is het ook mogelijk om op een andere manier sponsor te worden van de club. De sponsorcommissie staat altijd open voor nieuwe idee├źn die de vereniging en uw bedrijf vooruit kunnen helpen!

  Heeft u vragen hierover, neem dan contact met ons op! 

  Onze huidige sponsoren, mist u het logo van een bedrijf? Neem dan gerust contact op met een van de leden van de sponsorcommissie!

  DW DW Machines & Gereedschappen - https://dwoldenzaal.nl/

  EnerDecoEnerDeCo - https://enerdeco.nl/ 

   

   

   Skor - https://skor.nl/

  ProtzmanBouw ProtzmanBouw 

  MarcelEgberts Marcel Egberts schilderwerken - https://www.marcelegbertsschilderwerken.nl/

  ControlSite controlsite - https://www.controlsite.nl/