• Vereniging

• ALGEMEEN
    Sportvereniging Almelo is een sportvereniging die al sinds 1914 bestaat. Een gezellige vereniging waar aandacht is voor zowel recreatie- als prestatievoetbal, voor zowel jeugd als volwassenen. Daarbij wordt bewust aandacht geschonken aan de gezondheid en ontwikkeling van de sporters. Sportmedische begeleiding is dan ook toegankelijk voor de leden. Ervaren trainers en enthousiaste leiders begeleiden onze spelers bij de diverse wedstrijden. Fairplay en respect voor tegenstander, scheidsrechter, grensrechters en publiek staan bij ons zeer hoog in het vaandel en hier wordt ook actief op toegezien. Voetbal is mooie sport en dat moet ook zo blijven. Met ruim 500 leden is het een vrij omvangrijke vereniging die buiten de sport ook veel belang hecht aan het sociale aspect van een vereniging. Naast het voetbal worden elk jaar dan ook vele activiteiten ontplooid, activiteiten die bijdragen aan de ontspanning van en binding tussen leden onderling. We mogen dan ook wel spreken van een gezellige, hechte vereniging.

BESTUUR
    Voorzitter: Marcel Schorn (bestuur@svalmelo.nl)
    Secretaris: Bianca Arends (bestuur@svalmelo.nl)
    Penningmeester: Richard Boompaal (penningmeester@svalmelo.nl)
    Technische commissie: Gerrit Schorn

ONTSPANNINGSCOMMISSIE:

svalmelo.oc@gmail.com
    Angela Bannink 06-13212362

JEUGDCOMMISSIE

Voorzitter: Chiel Jannink (ad interim)
    Secretaresse: vacature
    Wedstrijdsecretaris: René van den Berg (Renebergvanden5@gmail.com)
    Scheidsrechterscoördinator: Arnold Tieman
    Materialen: Freddy Tieman
    Contactpersoon KNVB: Jeroen Gwinner
    Penningmeester: Richard Boompaal
    Lid: Dennis Kolthof

BEHEERSCOMMISSIE

beheerscommissie@svalmelo.nl

Janet ter Weer (0640500498)
    Gerco van de Berg (0650902391)
    Bert Zwart (0617226757)
    Kim Zaalmink (0681670157)

SPONSORCOMMISSIE

Voorzitster: B. Arends (sponsoring@svalmelo.nl)
    Lid: A. van den Broek
    Lid: S. Hadarian
    Lid: T. Rolefes (thomas_rolefes@hotmail.com)

CLUB VAN HONDERD
    J. Webbink
    W. van Limbeek (willyvanlimbeek@gmail.com, 0625061350)
    G. van de Berg

MELDINGEN ZIEKENHUISOPNAMES, GEBOORTES, OVERLIJDENS EN JUBILEA
    Vacant: graag melden aan bestuur, bestuur@svalmelo.nl

OPENINGSTIJDEN CLUBGEBOUW
    maandag t/m donderdag: 18:00 t/m 20:00 uur. Vrijdag: gesloten
    zaterdag: ca. 7:45 - ca. 21:30 uur
    zondag: ca. 7:45 - 18:00 uur
    feestavonden: tot 24:00 uur

LEDENADMINISTRATIE
    Aanmeldingen, bedanken als lid of begunstiger en adreswijzigingen kunnen alleen schriftelijk worden gemeld en wel op Postbus 605, 7600 AP Almelo. Voor eventuele vragen over onze ledenadministratie kunt u contact opnemen via bestuur@svalmelo.nl.

Voor vragen omtrent contributie inning kunt u contact opnemen met het bestuur via: bestuur@svalmelo.nl

De contributie moet per kwartaal vooraf worden voldaan. Voor vragen of opmerkingen over contributie inning kunt u contact opnemen via: bestuur@svalmelo.nl

LET OP: Uitschrijving / afmelding dient altijd SCHRIFTELIJK te worden gedaan via communicatie@svalmelo.nl. Mondelinge afmelding kunnen wij niet verwerken!